Vídeo del festival de fi de curs 2016

Data: 24 d'agost de 2016

Aquest any 2016 el Festival de fi de curs va girar al voltant de la ràdio. Amb el títol: «La ràdio i nosaltres, nosaltres i la ràdio», l’Escola de Dansa del Centre va retre homenatge a aquest gran invent, fent un recorregut històric des dels anys 30 fins al segle XXI (notícia del festival de fi de curs 2016 – publicada al juny de 2016).

A continuació podreu visualitzar el vídeo complet del festival (actualització amb data 31 d’octubre de 2016):

→ Si voleu descarregar directament el vídeo feu clic aquí.

Descàrrega del vídeo

  • L’arxiu que haureu de descarregar de “Google Drive” ocupa aproximadament 6GB. El temps de descàrrega de l’arxiu al vostre ordinador dependrà de la connexió a internet que tingueu contractada.
  • És important que actualitzeu el vostre navegador d’internet a les últimes versions disponibles.
  • Per a qualsevol dubte o problema, envieu un correu a l’adreça manteniment[arroba]centrelectura.org.

NORMATIVA

L’Escola de Dansa (autoritzada pel Departament d’Ensenyament de la Generalitat de Catalunya l’any 2000) té el deure i l’obligació d’informar i fer complir la normativa que fa referència als drets d’imatge regulats per la Llei 5/1982, de 5 de maig, sobre el dret a l’honor, a la intimitat personal i familiar i a la pròpia imatge. Aquesta llei deixa molt clar que no es pot fer ús de cap imatge sense l’autorització prèvia de les persones interessades. L’Escola també disposa de les recomanacions rebudes per part del Cos dels Mossos d’Esquadra de Catalunya sobre l’ús i els perills de la navegació per Internet, etc.

L’Escola de Dansa del Centre de Lectura, amb domicili al carrer Major, n°15 de Reus, és l’única propietària dels enregistraments del Festival de fi de curs 2016.
Queda totalment prohibida la distribució, venda o còpia dels arxius, així com la seva difusió o publicació a través de qualsevol mitjà que no hagi estat prèviament autoritzat pel Centre de Lectura.


Consulteu totes les notícies