Vídeo «BLOCK»

Data: 3 de maig de 2016

El passat divendres 29 d’abril de 2016, es va projectar al Centre de Lectura el vídeo-dansa «BLOCK». És la primera gran producció sota la firma d’Anna Borràs Company, companyia de dansa contemporània fundada per ella mateixa al 2014 on actualment té residencia a Reus.

Sinopsis:
Block és una massa compacta. Aquesta, està unida buscant un únic objectiu: la supervivència i la destrucció de tot obstacle. Aquest grup format per setze ballarins que s’ajuden els uns amb els altres a mantenir aquest bloc en peu, fent de pilar base una estructura mare i evident en tot moment de la peça, motiu que dona la imatge i l’essència de força i unitat. Si un cau, la resta ajudarà a que torni a posar-se en peu, igual que si el grup trontolla hi haurà sempre un pilar que des del seu peu durà al bloc a reactivar-se i a continuar lluitant per a formar aquest logo encapçalat per aquesta resistència que els manté forts i estables.

Direcció artística i coreògrafica: Anna Borràs
Directora d’assajos: Juny Cases
Assistent de directora d’assajos: Héctor Tarro
Assistent de direcció: Teresa Aguadé
Fotografia: Marta Bonet i Carles Pitarch
Música: Varis artistes. Muntatge i edició per Anna Borràs i Carles Busquets
Ballarins: membres de la Jove companyia de dansa del Centre de Lectura de Reus: Helena Busquets, Anna Carazo, Miquel Daroca, Estel Garriga, Meritxell Gil, Maria López, Sara Marin, Marta Piñol, Judit Recasens, Marina Sánchez, Marta Sans, Blanca Sendra, Héctor Tarro, Paola Torrijos, Ona Ventura i Guillem Vallvé.

Duració: 7 minuts

Agraïments/suport: Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reus, Ajuntament de Reus, Família Rega-Barberà i Anna Borràs Company


Consulteu totes les notícies