Acord de col·laboració entre el Reus Deportiu i el Centre de Lectura

Data: 7 de juny de 2016

Fotografia de l'acord entre Reus Deportiu i Centre de Lectura

El Reus Deportiu i Centre de Lectura han signat aquest dimarts dia 7 de Juny un conveni per tal que les dues entitats col·laborin en benefici dels socis d’ambdues.

Reus Deportiu i Centre de Lectura, en la seva inquietud per crear sinergies entre entitats esportives i culturals a la ciutat de Reus, han signat un acord de col·laboració per tal que els socis d’ambdues entitats puguin gaudir d’avantatges exclusius en la realització de l’esport i en la cultura.

Fotografia de l'acord de col·laboració entre Reus Deportiu i Centre de LecturaEl Centre de Lectura es compromet amb els socis del Reus a facilitar-los l’accés a la biblioteca, ludoteca i videoteca, a fer una oferta de 2×1 en les entrades del Cineclub i del Concurs Exposició Nacional de Roses, a no cobrar matrícula en les noves altes a socis del Reus Deportiu i a aplicar un descompte en els seus diversos cursos als socis de l’entitat esportiva reusenca.

D’altra banda, el Reus Deportiu es compromet amb els socis del Centre de Lectura a cedir l’accés un dia a les instal·lacions esportives del club un cop al mes, a obsequiar amb la matrícula gratuïta i a fer un 2×1 en les entrades al Palau d’Esports del Reus Deportiu en els partits d’hoquei patins.

A més a més, les dues entitats col·laboraran activament en la promoció de l’esport a la ciutat juntament amb Òptiques Teixidó. Així doncs, es realitzaran intercanvis de professorat entre el Grup Xou de patinatge i la secció de Gimnàstica Rítmica del Reus Deportiu i l’Escola de Dansa del Centre de Lectura. Aquests intercanvis pretenen dinamitzar l’esport i crear sinergies entre aquestes modalitats per tal que els esportistes puguin aplicar els diferents conceptes de l’altre esport al seu propi.

Aquest intercanvi de modalitats i formació no fa sinó enfortir el vincle entre les entitats, amb l’ajuda d’Òptiques Teixidó. Les tres entitats, doncs, seguiran col·laborant activament en la promoció de l’esport i la cultura a la ciutat de Reus.


Consulteu totes les notícies