Souldance

img-Souldance02

El Grup Souldance s’ha desenvolupat poc a poc, la primera actuació la van fer en Halloween del 2013 com a escola de dansa, (Centre de lectura de Reus) amb les alumnes del nivell avançat de jazz i Funky.

logo-SouldanceEls va agradar l’actuació i ens van cridar per a participar amb un espectacle de Nadal també el 2013. En la temporada 2014 ens van oferir treballar amb Port aventura a les nits blanques, a Halloween i Nadal. Consolidació del grup SOULDANCE al Nadal del 2014.

La Gala de presentació de la companyia SOULDANCE, va ser dins la representació del Taller del Trencanous de l’Escola de Dansa del Centre de Lectura de Reusa, el 22 de desembre de 2014 al teatre Bartrina de Reus.

El 2015 Mónica Rincón ha creat una empresa d’espectacles en què contracta als ballarins de Souldance. De moment hi ha contracte amb Port Aventura tota la temporada alta i nits blanques (nits especials amb diferents temàtiques). També hem participat en diferents actuacions externes amb el grup Souldance. Els espectacles de Souldance són sempre creacions pròpies, amb un fil conductor i una espurna d’humor.

img-Souldance01

Les coreògrafes del grup són Betlem Prieto i Mónica Rincón. Elenc actual de Ballarines: Natalia Artero, Claudia Espinar, Alba González, Zhe Han Pa Du, Jennifer Hernández, Andrea Parra, Mónica Rincón, Mar Velasco, Lorena Santiago i Cristina Sevilla.

SOULDANCE destaca per ser un grup molt versàtil, amb molta frescor, expressivitat i una gran energia.

Enllaç a la web de Souldance.

img-Souldance03